22 november – 17.00 – Vandemorgen he’k in Wolvege eerpels van de mark haeld en vandemiddag he’k een bak vol boeken van de Schrieversronte in Berkoop kregen. Ik stao de kommende zaoterdag mit boeken en vellegies postzegels op ’e Wintermark in Mildam. Ik stao mit een dissien in de grote zael van Hof van Schoterlaand. Kom mar langes!
  Ik ete now nog een peer plakkies witte bolle en dan eet ik de kommende 24 uren niks meer. Tussen zeuven en negen ure vanaovend moe’k een liter vieze troep opdrinken mit een liter gewoon drinken d’r bi’j. En dat moet morgenvroeg tussen acht en tien ure weer.

21 november – 17.00 – Mien postzegelvellegies mit keuning Willem III vliegen et hiele laand al deur: Den Dungen, Et Vene, Liempde, Huzen, Veldhoven, Loosdrecht… En een ni’je inwoonster van Ni’jhooltpae kwam om een peer vellegies an de deure. Zoks is slimme aorig! En et was ok aorig dat ze een kedogien veur me mitneumen hadde: et boekien De aaibaarheidsfactor van Rudy Kousbroek. Een boekien over poezen!
  Vandemiddag van twaelf tot goed twie ure wa’k bi’j Van der Valk in Sneek veur een meer as veurtreffelik lunchbuffet veur de postaktieven van de belastingdienst. Dat was hiel aorig! We weren mit meer as honderd man. Van ’t veurjaor een boottocht, now een lunchbuffet… Et kan niet op! Ik bin mit Jan en Durkje uut Wolvege mitreden naor Sneek en bi’j heur in Wolvege he’k zokrek ok nog een bakkien drinken had. Hieronder een internetfoto van Van der Valk in Sneek.


Naor de veurige bladziede