16 augustus 19.00 Even een rektifikaosie naor anleiding van et stokkien van gister. Niet The Passion wodt opvoerd in Noordwoolde, mar een aander stok op een Passion-achtige meniere. Een soortement mederne versie van et geboorteverhael op Kastaovend, 24 december, in et centrum van Noordwoolde. Ik zal dr een stokkien veur schrieven.
  Veur de eerste keer hek de starfdag van mien moeder vergeten. Daor schaem ik me veur. Ik ree op die dag, 16 juli, vanuut Papendrecht naor huus. Ik kwam bij aachternichte Ria weg en op die meniere is et me deurgaon. Percies een maond laeter hek et goedmaekt en vandemorgen een keersien ansteuken op et karkhof.
  Et is vandaege veertig jaor leden dat Elvis wegraekte. Haarm en ik weren een dag laeter in de stad Grunningen en we zaggen lange riegels volk bij V&D. veur de kassa staon. Dr was een stormloop op e elpees van Elvis Ik bin nooit echt een fan west.
  En dan nog even over de muzen uut de Griekse mythologie. Dr bin dr negen en ze bin allemaole dochters van Zeus en zusters van Apollo. Ze bin godinnen van keunst en wetenschop. Hier kommen ze alle negen: Erato, Euterpe, Kalliope, Clio, Malpomene, Polyhymnia, Terpsichore, Thaleia, en Urania. De bekende grafikus Alexander Savitch uut de Oekrane het ze allemaole ofbeelded en ik hebbe ze in mien verzaemeling grafiek/mythologie. Hieronder Euterpe, zij was de muze van et speulen op e fluite en de lyrische pozie. Zij wodt ofbeelded mit een dubbele fluite.


Naor de veurige bladziede