9 jannewaori Ė 18.00 Ė Op mien kattekelender ston gister: Mensen die van katten houden hebben de grootste harten die er zijn. Dit bin waore woorden van de Amerikaanse schriefster Susan Easterly. Ik bin et hielemaole mit heur iens!
  Ik hadde gisteraovend een heerlik optreden op íe Gediek veur een koppeltien wat ooldere vrouwluden en die weren et lachen nog niet verleerd. Wat was et een gezellige aovend! Dír kwammen twie vrouwluden biíj me die me vertelden dat ze mien stokkies in de Liwwadder Kraante altied uutknippen. Ze hadden al een hiele staepel. Now ja, dan kun ze vandaege weer knippen, want mien 426 ste kollum staot dír vandaege in!
  Vandemiddag bin ík naor Drachten west. Daor heík in Holderd verhaelen verteld veur de leden van de oolderenbond O.S.S. Dír was een protte vlocht op íe kooi en et was een slim gezellige middag. En wie was dír ok? Mien ex-kollega Klaas Heemstra. We zatten indertied tegere op íe ulo in Wolvege en kwammen in 1963 allebeide biíj de belastingdienst in Et Vene te warken. Hiíj een weke eerder as ik. Et is vanzels hiel aorig om mekeer nog es argens tegen te kommen en even biíj te praoten.
  Hieronder een foto van vandemiddag. Vlakbiíj waor as mien auto ston zwom dit waeterhoentien.


Naor de volgende bladziede - Naor de veurige bladziede