1 augustus Ė 8.40 Ė Gisteraovend heík de film Midnight Express nog es weer zien. Ik hadde de film dus wel es vaeker zien, mar ik hebbe weer geneuten van et prachtige spel. Wat een mooie, gruwelike en indrokwekkende fim! Billy Hayes wodt in 1970 op et vliegveld van Istanbul pakt mit twie kilo hasj. Hiíj krigt vier jaor cel. As hiíj nog acht weken te gaon het krigt hiíj strafverhoging en moet hiíj nog dattig jaor zitten. Wat een gemiene bende! MarÖ hiíj ontsnapt en komt de greens mit Griekenlaand over! Et is een film naor een waor gebeurd verhael. Verschrikkelik!
  Dit is trouwens een hiel vroeg dagboekstokkien. Ik gao vandaege vot en bin niet al te vroeg weer thuus. Ik zal naor Douwe en Romkje in Veenwoolden en dan gao ík mit Douwe een dag fietsen. Op een gewone fietsÖ Douwe fietst jaors hier een dag en ik fietse jaors daor een dag. We zullen grif hier en daor op een terras terechtekommen. En we zullen in ieder geval ok even op vesite biíj de beroemde Friese schriever Durk van der Ploeg. Dat hewwe wel es vaeker daon. Ik hebbe hier praktisch alle boeken van Durk in de boekekaaste staon, bin een groot liefhebber van zien wark! Ají toch zo schrieven kunnen!
  Frits stuurde me gister nog een peer fotoís van donderdagaovend in Koekange. Links: hier bin ík an ít vertellen. Rechts: hier zit ik mit de beide mannen en iene vrouw van de band Moorland.


Naor de volgende bladziede - Naor de veurige bladziede